Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Να καταδικαστούν οι νεοναζί δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής!


Η "Ρήξη και Ανατροπή στο Ηράκλειο - Αριστερή Αντικαπιταλιστική Δημοτική Κίνηση" καλεί σε μαζική κινητοποίηση τη Δευτέρα 20 Απρίλη, ημέρα που ξεκινάει η δίκη των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, στα δικαστήρια των φυλακών Κορυδαλλού.

Η όλη δράση και η σύσταση της Χ.Α, οι δολοφονίες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν οι εκατοντάδες τραυματισμοί με μαχαίρια και ρόπαλα κατά μεταναστών, καλλιτεχνών, ομοφυλόφιλων, αγωνιστών και Ρομά, και οι επιθέσεις κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, υποδηλώνουν και αναδεικνύουν ότι πρόκειται για ναζιστική εγκληματική οργάνωση, τραμπούκοι της εργοδοσίας, τσιράκια των αφεντικών που στήνουν δουλεμπορικά γραφεία και υπερασπίζονται τα προνόμια και τις φοροαπαλλαγές των εφοπλιστών και των βιομηχάνων, με πλάτες μέσα στον κρατικό μηχανισμό και τις δυνάμεις καταστολής, την αστυνομία και το στρατό.
Είναι καιρός να μπει οριστικό τέλος στη φασιστική απειλή. Να μπει τέλος στην ασυλία και στις προσβάσεις στον κρατικό μηχανισμό που απολάμβανε η Χ.Α. και στην χρηματοδότηση από διάφορους κύκλους του κεφαλαίου. Η άμεση ποινική λογοδοσία τους είναι απαίτηση των δημοκρατικών πολιτών και του αντιφασιστικού κινήματος.

Η επιλογή να γίνει η δίκη της Χ.Α. μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού προσπαθεί να βάλει εμπόδια στη δράση του αντιφασιστικού κινήματος, στην δημοσιότητα της ίδιας της δίκης. Δεν θα τους αφήσουμε με τη μαζική και συνεχή παρουσία μας μέσα και έξω από τα δικαστήρια.

Η "Ρήξη και Ανατροπή στο Ηράκλειο - Αριστερή Αντικαπιταλιστική Δημοτική Κίνηση" στηρίζει, συμμετέχει και καλεί τον Ηρακλειώτικο λαό τη ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΑΠΡΙΛΗ, 8 πμ,  στη συγκέντρωση στο Γήπεδο Προοδευτικής και στη πορεία προς τα Δικαστήρια Φυλακών Κορυδαλλού.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ: ΔΕΥΤΕΡΑ 20.04, 6.30 π.μ., ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου