Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΙΣΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Η δημοτική κίνηση  «ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ» μαζί με τους φορείς και τις συλλογικότητες της περιοχής, το Δημοτικό Συμβούλιο και το Δήμο Ηρακλείου καλεί τον λαό του Ηρακλείου να συμμετάσχει μαζικά στην αντιφασιστική συγκέντρωση – διαδήλωση, την Κυριακή 01 Νοέμβρη στις 5μ.μ. στην πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου.
Σε συνέχεια των αγώνων που έχουμε δώσει στο παρελθόν για να φύγουν τα γραφεία-ορμητήρια της Χ.Α από το Δήμο μας, να δώσουμε και πάλι μια μαζική, δυναμική και αποφασιστική απάντηση στην προγραμματισμένη, για την ίδια μέρα, συγκέντρωση μίσους, καπηλείας, και μισαλλοδοξίας της Χ.Α.
Σε κάθε προσπάθεια για επανεμφάνισή της στο Ηράκλειο πρέπει να την απομονώσουμε πολιτικά-ηθικά και ιδεολογικά.  Να μην επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση η περιοχή μας να μετατραπεί σε πεδίο εγκληματικής δράσης και σε χώρο ναζιστικών και ρατσιστικών εκδηλώσεων μίσους και τρομοκρατίας.
Η Χ.Α δεν είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα αλλά ναζιστική εγκληματική οργάνωση.  Οι αποκαλύψεις στη δίκη της Χ.Α δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την δολοφονική δράση της.  Οι εντολές του Μιχαλολιάκου είναι αυτές που οδήγησαν τους Ρουπακιάδες στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα και στις εγκληματικές επιθέσεις κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και της αριστεράς, των μεταναστών και των δεκάδων αγωνιστών.   Ο τι κινείται σφάζεται ήταν η γραμμή της Χ.Α, ενώ σήμερα στάζει ρατσιστικό δηλητήριο κατά των κατατρεγμένων και θαλασσοπνιγμένων προσφύγων που προσπαθούν να ξεφύγουν τον θάνατο, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των δουλεμπόρων των βιομηχάνων και των εφοπλιστών.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ

ΕΞΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου